Tabere, Tabere cu Suflet, Vara, WeCare

Tabere de Vara: Prelungire termen Early Booking

2017.23Vrem sa venim in intampinarea membrilor Asociatiei care isi doresc sa mearga in Taberele de Vara, insa trec printr-o perioada mai dificila! De aceea am prelungit termenul pentru Early Booking pana la sfarsitul lunii.  Astfel, pentru plata avansului pana duminica, 31 mai, beneficiati de reducere 10% la toate taberele, inclusiv la cele din iunie si iulie la care termenul expirase deja:)
Anul acesta taberele se vor desfasura cu respectarea masurilor speciale pentru prevenirea raspandirii 
coronavirusului!

Nu incape discutie, perioada pe care o traversam este una foarte dificila!  Timp de doua luni am fost obligati sa stam in casa, iar firmele din sectoarele sensibile cum ar fi HoReCa sau cele de organizari evenimente  si-au inchis pur si simplu portile, trimitand in somaj peste 300.000 angajati, iar in somaj tehnic alti 1.000.000 de oameni! Mai mult, in acest moment regulile de reluare a activitatilor nu sunt clare, ceea ce ingreuneaza si mai tare procesul de “revenire la normal”.

Taberele de Vara au fost anuntate inca din luna decembrie 2019, pentru a permite celor interesati sa se inscrie din timp si sa poata beneficia de reducerile de Early Booking. Cele doua luni de stare de urgenta si-au pus insa amprenta, anuland practic acest avantaj.

Tinand cont de toate aceste aspecte, ne-am propus sa venim in intampinarea membrilor Asociatiei care doresc sa vina in Taberele de Vara, prin prelungirea termenului pentru Early Booking!  Astfel, pentru plata avansului pana duminica, 31 mai, beneficiati de reducere 10% la toate taberele, inclusiv la cele din iunie si iulie la care termenul expirase deja:)

Taberele de Vara incep in mai putin de 3 saptamani, prima fiind Tabara Micii Alpinisti din 14-19 iunie! Daca vreti sa veniti, Inscrierile se pot face aici iar avansul minim, in valoare de 600 lei, poate fi platit in contul Asociatiei Tabere cu Suflet.

Daca nu sunteti membru al Asociatiei si doriti sa deveniti, puteti adera completand Formularul de Inscriere si sa semnati Cererea de AdeziuneMai multe detalii

Pentru orice detalii si informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Tabere de Vara: Prelungire termen Early Booking”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s