Alpinism, Competitii, Sinaia, Tabere cu Suflet, WeCare, Weekend Activ

La Catarat de Rusalii

TabereCuSuflet0103A doua zi de Rusalii, luni, 8 iunie, vom reveni la faleza Sf.Ana de la Sinaia pentru o noua sesiune de catarare! Dupa cum v-am obisnuit, va avea loc si un concurs de Escalada, iar la final, pentru ca am ramas datori de data trecuta, vom cauta Comoara din Castelul Piticilor intr-un joc de Treasure Hunt:)
Ca de obicei, iesirea va avea loc cu
respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale.

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Luni, 8 iunie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau de nivel. Pot participa si cei care nu s-au mai catarat niciodata.
In cazul in care doriti sa deveniti membru al Asociatiei, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana se pot escalada 3 trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA). Traseul este asigurat si este ideal pentru initiere.

Ce oferim: Initiere & instruire alpinism, spirt sau gel dezinfectant, masa picnic, supraveghere si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:) La cerere putem oferi transport din Bucuresti in microbuzul Tabere cu Suflet.

Contributie: In mod normal pretul pentru aceasta iesire, cu masa si transport inclus, este 150 lei, insa traversam un moment mai dificil in aceasta perioada, asa ca nu am fixat o suma. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate. Mai multe detalii

Card Weekend Fii Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Pentru a respecta masurile impuse in timpul starii de alerta, locurile la aceasta iesire sunt limitate. Acestea vor fi ocupate in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Meteo: Vremea se anunta excelenta, cu soarer, 23 de grade la pranz si fara ploaie:) In cazul in care vor apare totusi modificari ale programului, vom anunta pe blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s