Pictura, Predeal, Tabara de Fotografie, Tabara de Pictura, Tabara de Sanatate, Tabara de Tenis, Tabere, Tabere cu Suflet, Tenis, Vara

Academiile Tabere cu Suflet

tenisIn luna august isi deschid portile patru tabere deosebite, reunite prin nume si renume:) Este vorba de Academia de Tenis, Academia de Pictura, Academia de Fotografie si, nu in ultimul rand, de Academia de Sanatate!
Taberele se vor desfasura cu respectarea masurilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului. Pentru plata unui avans pana marti, 16 iunie, beneficiati de o reducere de 10% la oricare dintre aceste tabere, prin programul WeCare Early Booking.

Toate cele patru tabere vor avea loc la Predeal, in perioada 16 – 21 august. Vom sta la acelasi hotel – Hotel Cool 3*, insa activitatile vor fi desigur, diferite:) In Tabara Academia de Tenis avem cate doua antrenamente pe zi, dimineata si dupa-amiaza. Antrenamentul de dimineata are loc pe terenul de zgura sau, daca ploua, in sala de sport. Vor fi grupe de incepatori, intermediari sau avansati iar antrenamentul consta in sesiuni de exersare a vitezei, precum si de exersare a elementelor tehnice. Vom controla mingii in stare statica, vom invata lovirea corecta a mingii forehand si backhand, bataia mingii cu partener fara fileu, lovitura de forehand+backhand cu transfer de greutate spre inainte, lovitura de forehand cu preasezare din pas adaugat printre jaloane, lovirea si aruncarea mingii pentru lovitura de serviciu si multe altele.

In Academia de Pictura pictam de dimineata, iar dupa-amiaza facem diferite activitati interactive. Vom face schite cu plante lucrate in aer liber, vom experimenta tehnica tus-penita si desen cu carbune pe hartie si carton, de asemenea vom picta in tehnica acuarelei, dupa peisaj. Lectiile vor fi sustinute de D-na Profesoara Angelica Alexa de la Scoala de Arte nr.2.

In Tabara de Fotografie avem dimineata un curs de fotografie iar dupa-amiaza avem diverse ateliere. Cursul este structurat în 5 capitole și este construit astfel încât sa deprindem noțiunile de tehnică si să putem aprecia si intelege arta din spatele fotografiei. Cele 5 capitole sunt:
– Moduri de abordare a fotografiei – Fotografia ca limbaj pictural;
– Subiectul – tipuri de subiecte, alegerea și abordarea subiectului, fundalul;
– Fotograful – motivația, adaptabilitatea, calitatea, simplitatea, impulsul de a crea, capacitatea de a gândi în imagini, de a relata și de a interpreta;
– Fotografia – necesitatea și principiile controlului tehnic, culoarea, lumina și compoziția;
– Proiectul fotografic – construcția, stilul și dezvoltarea în spațiu.
Toate capitolele teoretice sunt susținute de sesiuni practice, review-uri de imagini, discutii, plus exerciții de tehnică fotografică și creativitate. Cursurile vor fi sustinute de lectori ai Scolii de Fotografie.

In Tabara de Sanatate, cea mai noua dintre aceste tabere, vom face o multime de activitati interesante, sub supravegherea D-nei Doctor Silvia Marinescu. Vom face Gimnastica cu sens, in care vom invata diferite exercitii preluate din metoda Bothmer, vom afla efectul asupra acestora corpului nostru fizic, pe principiul minte sănătoasă în corp sănătos!
Vom dedica o zi pentru studiul plantelor, zi in care vom studia remediile naturale si vom afla despre ajutorul pe care ni-l oferă natura prin plante. Vom face excursii pe munte pentru a studia diferite plante medicinale in situ.
Apoi vom deveni pentru o zi Micii Sanitari si vom invata sa dam Primul ajutor, care sunt pasii in cazul unei urgente, cum îngrijim o rană si multe altele.
Vom invata si despre sistemul digestiv, vom studia corpul omenesc, în special aparatul digestiv, și vom afla ce trebuie să mâncăm ca să îl menținem sănătos. Vom face diferite jocuri si activitati interactive pentru a intelege mai bine cum circula mancarea si ce efect are hrana asupra organismului.
Nu in ultimul rand, vom invata principiile Osteopatiei si vom participa la o sedinta de Osteopatie.

In ce priveste pretul, Academia de Sanatate costa echivalentul a 260 Euro, Academia de Pictura si Tabara de Fotografie 270 Euro, iar Academia de Tenis 290 Euro. Pentru plata unui avans de minim 600 lei pana marti 16 iunie, beneficiati de o reducere de 10% prin programul Early Booking.

Rezervarea se poate face aici, iar plata avansului se poate face cash sau in Contul Asociatiei. Mai multe informatii despre cele 4 tabere gasiti aici, aici, aici si aici.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s