Caiac, Comana, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Invitatie cu Caiacele in Delta Neajlovului

btrVara aceasta, pe 11 iulie, va propunem o tura cu caiacele la Comana! Ne vom bucura de frumusetea Deltei Neajlovului si vom admira lebedele maiestoase si alte pasari si animale in mediul lor natural!

ComanaParcul Natural Comana este situat la 30 km Sud de Bucuresti. Parcul cuprinde trei arii protejate: Rezervatia de Ghimpe (Ruscus aculeatus), Rezervatia de Bujor (Paeonia peregrina) si Delta Neajlovului. Aceasta reprezinta a treia zonă umedă din țară după Balta Mică a Brăilei și Delta Dunării. Este a doua ca biodiversitate după Deltă, aici fiind casa pentru 141 de specii de păsări și 13 specii de pești. Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul

Ce: Tura cu Caiace, cu respectarea masurilor pentru practicarea sporturilor individuale Mai multe detalii

Cand: Sambata, 11 iunie

Unde: Comana

Ce vom vedea: Parcul Natural Comana

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. In cazul in care doriti sa aderatl la Asociatie, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Masuri de prevenire a raspandirii virusului COVID 19: Fiecare familie va merge in cate un caiac si vom respecta regulile igiena si de distantare fizica atat in timpul mersului cat si in timpul pauzelor.

Traseu: Vom merge pe un traseu de dificultate redusa, cu lungimea de 6-8 km. Timpul estimat este de 2-3 ore.  Pot veni si copiii.

Ce oferim: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, caiac sit in 1 / 2 / 3 locuri, ghid caiac, supraveghere copii, apa si, nu in ultimul rand, garantia unei zile frumoase:)

Puntea Increderii: Iesirea face parte din programul WeCare Puntea Increderii, fiind o ocazie sa ne cunoasteti inainte de plecarea in Tabere. Mai multe detalii

Contributie: In mod normal pretul este 110 lei, insa stim ca traversam un moment mai dificil in aceasta perioada, asa ca nu am fixat o suma pentru acesta iesire. Ramane la latitudinea fiecaruia sa ofere cat poate. Mai multe detalii

Card Weekend Activ: Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate din cauza masurilor impotriva raspandirii virusului COVID-19. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Info: Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura cu caiacele.

Foto: Tabere cu Suflet

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

1 thought on “Invitatie cu Caiacele in Delta Neajlovului”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s