Alpinism, Micii Alpinsiti, Micii Calareti, Pe Carari de Munte, Sinaia, Tabara pe 2 Roti, Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Vacanta Mare

taberecusuflet-0333Astazi a inceput Vacanta cea Mare:) Anul acesta pandemia ne-a dat vietile peste cap, insa tocmai de aceea, pentru dezvoltarea psihica normala a copiilor, este important ca in aceasta perioada copiii sa mearga in tabere, sa relationeze cu alti copii, sa se joace si sa bucure de vacanta si de vara! De aceea am deschis mai multe Tabere de Vara, intr-un format special din cauza masurilor de prevenire a raspandirii virusului. Prima dintre ele este  Tabara de Alpinism, care isi deschide portile incepand de maine, la Sinaia! 

Tabara are loc la Sinaia, intr-un format restrans, cu doar 6 copii. Urmeaza apoi Tabara pe Carari de Munte, Tabara pe 2 Roti, Tabara Micii Calareti si multe tabere minunate:) Programul se gaseste aici

In perioada cat suntem plecati in tabere, biroul din Bucuresti se va inchide. Inscrierile se pot face in continuare, la fel si platile in contul Asociatiei.
Cat suntem cu copiii ne aplecam mai mult asupra acestora, asa ca exista posibilitatea sa fie momente in care nu putem raspunde la telefon. De asemenea in anumite locuri semnal nu este foarte bun, de aceea este de preferat comunicarea pe email. In mod normal raspundem in fiecare seara, imediat dupa ce se culca copiii si dupa ce urcam pozele de peste zi. Va multumim pentru intelegere:)

Pe timpul verii programul Weekend Activ ia o scurta pauza pana la toamna. Vom organiza o singura iesire de weekend, sambata, 11 iulie, cand vom merge cu caiacele in Delta Neajlovului. Aveti mai multe detalii aici.
Este o ocazie sa ne cunoasteti inainte de tabere, prin programul WeCare Puntea Increderii.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s