Alpinism, Drumetie, Micii Alpinsiti, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Alpinisti – In drumetie

TabereCuSuflet0002Astazi, la Sinaia, a inceput prima Tabara din aceasta Vara! A fost o zi ploioasa, asa ca cei 6 Mici Alpinisti au facut o drumetie pe Calea Codrului!

Ziua s-a aratat senina la inceput, cu un soare luminos care ne-a dat binete la intalnirea de dimineata. Si pe drum am avut parte de soare, insa chiar cand sa ajungem, am avut parte de primele picaturi de ploaie. Dupa ce ne-am instalat si am mancat, a reaparut soarele.  Cum stanca era uda, am plecat intr-o drumetie pe Valea Sgarbura.
La inceput am mers pe drumul forestier, apoi drumul s-a transformat intr-o poteca din ce in ce mai ingusta. Am avut parte din nou de o repriza de ploaie, insa nu ne-am speriat si am continuat urcusul prin padurea deasa. Pe masura ce inaintam, perisajul devenea din ce in ce mai salbatic si mai frumos. Dupa mai bine de o ora am ajuns la Calea Codrului – drumul de deasupra Sinaii despre care se spune ca a fost facut de legionari.
Pe drum am povestit, am cules soc, coada soricelului si alte plante medicinale si am aflat o multime de lucruri interesante. In final a inceput sa ploua, asa ca ne-am pus  pelerinele si ne-am grabit catre casa.
Ajunsi la vila am avut parte de o surpriza culinara, caci Cami ne-a pregatit o prajitura cu zmeura:) Seara am jucat Dixit, apoi am mers la culcare.
Iata pozele de astazi:

 


Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s