Alpinism, Micii Alpinsiti, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Alpinisti – La Catarat

TabereCuSuflet0013Dupa doua zile de ploaie, la Sinaia a revenit soarele:) Micii Alpinisti au profitat de fereastra de vreme buna si s-au echipat rapid, pentru o prima zi de catarare la faleza Sf.Ana!

De dimineata soarele ne-a zambit de dupa munte, asa ca ne-am trezit cu zambetul pe buze si am iesit rapid la inviorare. A urmat micul dejun, apoi ne-am echipat si am plecat spre locul de catarat – Stanca Sf.Ana. Aici se spune ca s-ar fi pripasit primii oameni din zona – niste sihastri care si-au gasit adapost sub o stanca ce se poate vedea pana in ziua de astazi. Se spune ca este un loc magic, care atrage deopotriva oameni si animale. Regina Maria a indragit si ea locul acesta, unde venea des sa se odihneasca pe un tron de piatra.
Si noi am avut parte de o intalnire neobisnuita, caci chiar cand sa pasim pe poiana din fata stancii, un cerb falnic s-a oprit in fata noastra sa ne dea binete:) Magia a plutit in aer pret de cateva momente, apoi cerbul s-a indreptat spre padurea de deasupra stancii, pasind maiestos si fara graba pe covorul de iarba.

Catararea a decurs fara probleme, copiii avand ocazia sa aplice cele invatate pana acum. Si au facut-o foarte bine, cel putin judecand dupa rezultate:) Atelierul a avut loc pe Traseul Galben, in mansa cu asigurare de sus, iar majoritatea au urcat pana in Top! Rezultatele se gasesc pe siteul competitiei.

Dupa amiaza am fost in parc si am facut diferite jocuri.
Iata pozele din prima parte a zilei.

 

Foto: Maria Georgescu, Maria Ianau, Sara Savin, Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Micii Alpinisti – La Catarat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s