2 Mai, Calutii de Mare, Diving, Inot, Tabara de Scufundari, Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Calutii de Mare

This photo is taken by AllWinner's v3-sdvLa inceput de iulie distractia atinge cote maxime, caci mergem in Tabara la Mare:)
Copiii mai aventurosi, care isi doresc sa intre in contact cu doua dintre cele mai frumoase activitati in natura, pot opta pentru Tabara de Scufundari si Speologie, iar cei sub 10 ani, sau cei care nu vor sa se scufunde, pot alege Tabara Calutii de Mare!
Ambele tabere au loc in perioada 12-17 iulie 2020 si se vor desfasura intr-un format restrans, pentru a respecta masurile de prevenire a raspandirii epidemiei.

Tabara de Scufundari si Speologie este dedicata copiilor care iubesc pestii si lumea marina, si care isi doresc sa fie introdusi in doua dintre cele mai frumoase activitati in natura: Scufundarea si Speologia! Vom incepe prin a invata partea teoretica, ce presupune scufundarea cu sistem autonam de respirat si care sunt principile de siguranta, apoi vom face o prima scufundare in Marea Neagra, tinuti de mana de un instructor NAUI. Dupa ce ne vor obisnui cu lumea subacvatica, vom face o scufundare cu adevarat autonoma:)
Dupa ce ne vom intoarce la suprafata, vom invata despre munca areheologilor, apoi ne vom echipa si vom explora Pestera Icoane – una dintre cele mai interesante pesteri din Dobrogea, cu un trecut tulburator! De asemenea, vom face cunostinta cu Pestera Movile si vom afla cum a fost descoperita chiar de la custodele pesterii, care ne va explica si ne va ajuta sa intelegem de ce este atat de importanta pentru NASA si pentru viitorul omenirii!
Dupa amiaza va fi dedicata activitatilor interactive, iar seara jocurilor:)
Mai multe detalii despre tabara se gasesc aici.

In tabara Calutii de Mare nu ai cum sa te plictisesti! In afara de balaceala si de construit Castele de nisip, vom explora lumea marina cu masca si snorkel si vom descoperi Calutii de Mare si alte specii protejate din Rezervatia Naturala 2 Mai – Vama Veche.
Vom explora Pestera Icoane si vom afla despre Pestera Movile – un loc de care s-au interesat si cei ce la NASA datorita descoperiri unor microorganisme care se hrnesc cu hodrogen sulfurat in loc de oxigen.
Nu in ultimul rand vom avem o multime de concursuri, de Ring, Battlefield, Inot si multe altele, pe Plaja Copiilor si nu numai! Seara facem jocuri, participam la Ateliere de Creatie si ne pregatim pentru Talent Show:) Dupa amiaza va fi dedicata activitatilor interactive, iar seara jocurilor:)
Cazarea pentru ambele tabere se face la Vila SunHouse din 2 Mai
Mai multe detalii despre tabara se gasesc aici.

Ca sa va faceti o idee, puteti vedea pozele din anii trecuti.
In cazul in care doriti sa veniti in oricare dintre aceste tabere, inscrierile se pot face aici. Pentru orice detalii, sau daca intampinati probleme la inscriere, va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s