Drumetie, Pe Carari de Munte, Sinaia, Tabere, Tabere cu Suflet, Vara

Pe Carari de Munte – Inceputul

TabereCuSuflet0020Tabara Pe Carari de Munte a debutat astazi, la Sinaia, cu o multime de activitati! Copiii au facut o prima drumetie prin padure, au avut un concurs de mers pe pietre, s-au jucat Battlefield si s-au distrat in parc:)
Tabara Pe Carari de Munte ar fi trebuit sa aiba loc la cabana Poiana Secuilor din Masivul Postavaru, insa din cauza epidemiei de coronavirus am fost nevoiti sa limitam numarul copiilor la 7 si sa mutam tabara la Sinaia, in Vila Tabere cu Suflet.\

Tot raul spre bine insa, caci aici avem o multime de variante de activitati! Dupa ce ne-am dat jos din microbuz, ne-am cazat, apoi am facut o prima drumetie prin padure, in cautarea Spiridusilor:)
Dupa ce ne-am intors am mancat, ne-am odihnit putin, apoi ne-am luat din nou rucsacul in spate si am plecat spre parc. Aici am avut un concurs de mers pe pietre, exercitiu foarte folositor pe munte, apoi am jucat Battlefield, Samurai si alte jocuri:)
Seara Ana ne-a cantat la ghitara!

La sfarsitul zilei i-am intrebat pe copii ce le-a placut cel mai mult, iar ei au spus ca, in  ordinea aceasta: drumetia si jocurile:)

Iata pozele de astazi:


Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Pe Carari de Munte – Inceputul”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s