Competitii, Micii Campioni, Predeal, Ski, Tabere, Tabere cu Suflet, Tenis

Micii Campioni – Pe Partie

TabereCuSuflet0021Dupa doar 2 zile de antrenamente, Micii Campioni au facut progrese admirabile:) Ursuletii au exersat virajele intr-un slalom cu 8 ciupercute, iar Furnicutele au urcat cu telescaunul si au coborat Partia Cocosul, apoi, in premiera, Partia Clabucet!

Daca dupa ziua de ieri, cand am inceput virajele, copiii din grupa Ursuletilor erau uimiti “cat de grea era ultima ciupercuta”, astazi progresele au fost vizibile:) Au inceput sa vireze pe ambele parti, cu picioarele paralele si cu oprire in deal. Seara i-am intrebat ce le-a placut, si ne-au raspuns la unison ca “slalomul cu multe ciupercute”:)

Si despre Furnicute putem spune ca s-au descurcat de minune:)Au invatat sa foloseasca betele si sa puncteze, iar Tudor a coborat in premierea partia Cocosul si s-a descurcat mai bine chiar decat Antonia! In ce o priveste pe Antonia, ea a coborat in premiera partia Clabucet – o partie rosie:)

Seara am pictat, am spus Povesti si am avut campionat de tenis de masa! Ca de obicei, concursul conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet, iar rezultatele se gasesc pe pagina competitiei.

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Micii Campioni – Pe Partie”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s