Tabere cu Suflet

Tabara Unirii – Concursul

TabereCuSuflet0205Tabara Unirii s-a incheiat cu o noua zi minunata:) Am schiat cu spor pana la inchiderea cablurilor si ne-am intrecut intr-un concurs de schi ce a contat pentru Cupa Tabere cu Suflet!

Dupa doua zile de antrenamente intense, in care am schiat de dimineata pana la ultima cabina, copiii au evoluat in mod vizibil:) “Urias progresul fata de Tabara lui Mos Craciun [n.a. la care au participat majoritatea dintre cei prezenti in tabara] a sesizat Radu, unul dintre instructori!

Si intr-adevar, fostii Ursuleti din Tabara lui Mos Craciun s-au descurcat de minune! Dupa ce au pus pentru prima oara schiurile in picioare in decembrie, au devenit mai intai Furnicute, apoi, dupa doar 5 zile de schi la activ, grupele s-au unit iar Furnicutele au facut jonctiunea cu Fluturasii, ba chiar au tinut pasul cu Albinutele pe off piste si pe partia rosie:)

Acest lucru s-a vazut si la concurs, unde Catalin spre exemplu, unul dintre Ursuleti, a ocupat locul 3, la cateva zecimi de locul 2! Rezultatele complete vor fi urcate cat de curand pe pagina competitiei.

Iata pozele din ultima zi:

Foto: Radu Mihai, Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Tabara Unirii – Concursul”

Leave a comment