Educatie, Tabara de Acasa, Tabara de Sanatate, Tabere cu Suflet, WeCare

Tabara de Sanatate

TV.Sanatate2Tabara de Acasa continua cu un nou proiect, pe care l-am numit Tabara de Sanatate, in care ne propunem sa invatam sa avem grija de noi si de corpul nostru, in contextul pandemiei si nu numai!

Proiectul a fost creat la finalul anului trecut, la sugestia D-nei Dr Marinescu, impreuna cu care vom organiza si o Tabara de Sanatate in aceasta vara:) Mai multe detalii

Pana atunci mai este insa mult, caci deocamdata #stamacasa in Tabara de Acasa🙂 Iar cum in aceste zile sanatatea este pe primul plan, ne-am gandit sa ajutam copiii prin diferite cursuri in care sa invatam cum sa ne ferim de coronavirus si sa avem grija de sanatatea noastra!

Asa ca initiativa D-nei Dr. Laura Ghibu Ventimiglia, medic cu specializarea chirurgie orala la o clinica din Malmo, Suedia, a venit cum nu se poate mai bine:

Va propunem asadar sa stam de vorba saptamana viitoare, miercuri, la ora 18:00,  intr-un curs interactiv, online, cu D-na Doctor Laura Ghibu Ventimiglia! Sunt invitati nu numai copiii, ci si parintii:)
Cursul este Probono si va avea loc sub forma unei discutii interactive pe platforma Zoom. Pentru a putea asigura o experienta cat mai placuta, D-na Doctor ne-a rugat sa limitam numarul de persoane participante.

Daca doriti sa participati, va rugam sa va inscrieti aici, alegand Tabara de Acasa, apoi Tabara de Sanatate. Primii 8 inscrisi vor participa direct, ceilalti vor putea urmari transmisia live.
Ca de obicei, pentru orice detalii va incurajam sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag:)

1 thought on “Tabara de Sanatate”

Leave a comment