Tabara de Acasa, Tabara de Sanatate, Tabere cu Suflet, WeCare

Cum ne protejam in continuare

TabaradeSanatateUraaa! Se pare ca restrictiile de circulatie vor fi ridicate in scurt timp, iar pe 15 mai vom putea iesi din nou la un Weekend Activ si nu numai:) Virusul care ne-a dat atatea batai de cap este inca prezent in jurul nostru totusi, asadar cum ne protejam?
Va invitam sa participati, in cadrul Taberei de Sanatate, la un curs online alaturi de D-na Doctor Laura Ghibu, care va vorbi cu copiii si parintii din comunitatea Tabere cu Suflet despre cele mai bune metode de prevenire impotriva infectarii. Cursul este gratuit si interactiv, iar locurile sunt limitate. In acest moment mai sunt disponibile 4 locuri!

Se pare ca am trecut cu bine incercarea la care am fost supusi, astfel ca perioada de #statacasa se apropie de final:) Desigur, asteptam sa vedem reglementarile noilor ordonante, insa indiferent de continutul acestora, in urmatoarea perioada este foarte important sa stim cu sa ne ferim de o noua contaminare si sa avem grija de sanatatea noastra. In urmatorii ani este posibil sa mai vedem cateva valuri de contaminare cu acest virus, asa ca trebuie sa ne obisnuim sa traim cu el langa noi.

Ce facem in aceste conditii si cum ne protejam? D-na Dr. Laura Ghibu Ventimiglia, medic cu specializarea chirurgie orala in Suedia, ne va da cateva sfaturi intr-un curs online, care are loc in cadrul proiectului Tabara de Acasa.

Cursul va avea loc miercuri, 29 aprilie, la ora 18:00. Sunt invitati nu numai copiii, ci si parintii:)
Cursul este Probono si va avea loc sub forma unei discutii interactive pe platforma Zoom. Pentru a putea asigura o experienta cat mai placuta, D-na Doctor ne-a rugat sa limitam numarul de persoane participante.

Daca doriti sa participati, va rugam sa va inscrieti aici, alegand Tabara de Acasa, apoi Tabara de Sanatate. Pentru orice detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag alaturi de noi:)

Leave a comment