Fotbal, Micii Suporteri, Sport pentru toti Copiii, Tabere cu Suflet, WeCare

Micii Suporteri la Stadion

TabereCuSuflet0496Prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, 40 de Mici Suporteri sub 14 ani de la Asociatia Tabere cu Suflet au fost prezenti pe Stadionul National pentru a sustine echipa nationala de fotbal a Romaniei la meciul cu Norvegia!

Atmosfera in tribune a fost foarte frumoasa, iar copiii, multi dintre ei veniti pentru prima oara la un meci de fotbal, au avut parte de un adevarat spectacol:) Speram ca aceasta experienta sa ii aduca mai aproape de fenomenul sportiv si sa aiba un impact pozitiv in viitorul lor!

Iata si o scrisoare de multumire de la Presedintele Federatiei de Fotbal:

Stimată Doamnă,
Stimate Domn,
Aș vrea să împărtășesc cu dumneavoastră bucuria momentelor din seara meciului de fotbal dintre reprezentativele României și Norvegiei. Deși rezultatul din teren nu a fost unul pe deplin satisfăcător, modul în care copiii au însuflețit tribunele a fost senzațional!
Opinia publică, presa și familia fotbalului au apreciat enorm și s-au bucurat de căldura cu care copiii i-au încurajat pe tricolori.
Doresc să vă mulțumesc personal și în numele Federației Române de Fotbal pentru inițiativa dumneavoastră de a contribui la acest eveniment.
Cu stimă,

Răzvan Burleanu
Președintele Federației Române de Fotbal

Sport pentru toti Copiii este un program WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet prin care sunt incurajate practicarea sporturilor in natura si participarea copiilor la diferite competitii sportive. Sunt mai multe activitati care se desfasoara in cadrul acestui program: organizarea de antrenamente la diferite discipline sportive, acoperirea costurile de participare la diferite Competitii si Activitati sportive pentru copiii sub 13 ani, facilitarea participarii active a copiilor, ca spectatori, la diferite evenimente sportive de renume, cum ar fi Cupa Mondiala la Schi sau meciurile echipei nationale de fotbal a Romaniei. Incepand din 2014, programul a fost extins si la adulti, Asociatia Tabere cu Suflet oferind Cursuri Gratuite de initiere in diferite sporturi.

Iata cateva poze de pe stadion:

 

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Micii Suporteri la Stadion”

Leave a comment