Chiajna, Ciclism, Tabere cu Suflet, Vulcanii Noroiosi, Weekend Activ

Ultimele iesiri cu bicicleta

taberecusuflet-0136Daca weekendul acesta a nins la munte, weekendul viitor se pare ca revine soarele si vom avea din nou 14 grade la pranz! Asadar vreme numai buna sa nu stam acasa si sa iesim la o ultima tura cu bicicletele:) Am reprogramat iesirile de saptamana aceasta, anulate din cauza vremii, asadar va invitam sa mergem sambata, de Sf.Andrei, la Vulcanii Noroiosi, iar duminica, de Ziua Romaniei, la Manastirea Chiajna!

Weekendul acesta iarna si-a intrat in drepturi, cel putin temporar! La munte a nins, ba chiar si in Bucuresti au aparut primii fulgi, insa se pare ca vremea buna revine weekendul viitor. Se anunta din nou 14 grade, asadar vreme numai buna de pedalat:)

Cum turele de saptamana aceasta au fost anulate din cauza vremii, va propunem sa mergem saptamana viitoare, sambata, 30 noiembrie, la Vulcanii Noroiosi! Este un loc cu totul deosebit si, in afara renumitilor vulcani, vom vedea o Manastire – Cetate si o multime de alte lucruri interesante! Mai multe detalii

A doua zi, duminica, 1 decembrie, incheiem oficial sezonul de biciclete cu o Tura Velo la Chiajna. Este o iesire plina de diversitate, in apropierea Bucurestiului, in care vom pedala pe malul Lacului Morii, vom vedea ruinele impresionante ale Manastirii Chiajna, un Fort inaltat de Regele Carol, si vom afla despre un sit arheologic cu locuinte vechi de 5000 de ani! Mai multe detalii

Programul Weekend Activ se gaseste aici, iar Inscrierile se fac aici. Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s