Competitii, Sinaia, Ski, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Primele viraje!

TabereCuSuflet0190Weekendul acesta am deschis oficial sezonul de schi! Am avut parte de zi superba la Cota 2000, cu mult soare si zapada numai buna pentru schi! 🙂

Sambata am plecat spre Sinaia sa ne dezmortim picioarele in primul Weekend Activ la Schi din acest sezon.
Ajunsi in parcare la gondola paream din alt film, caci cat bateai cu ochii, nu se zarea nici macar un fir de zapada! Nu ne-am descurajat insa si am urcat in gondola. La Cota 1400 am avut parte de un moment deosebit cand am iesit din ceata si ne-am ne-am inaltat deasupra marii de nori!
Primele semne de zapada – cateva firicele printre smocurile de iarba – au aparut abia pe Fata mica a Karpului! Abia sus, la iesirea de la gondola, am vazut tot muntele alb:) Parca erau doua anotimpuri: jos toamna iar sus iarna!

Nu am stat mult pe ganduri si, dupa cateva miscari de incalzire, ne-am pus schiurile si am pornit la vale!
Majoritatea copiilor nu mai schiasera de ceva vreme, de la Tabara din Alpi. Pentru a ne dezmorti putin si a ne reaminti miscarile dupa 7 luni de pauza, am inceput lejer, cu cateva coborari pe Valea Soarelui in care am pus accentul doar pe balans.
La pranz, cand ne-am mai intrat in forma, am organizat pe Valea Dorului, a XVII-a etapa a Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard, iar dupa-amiaza am intrat pe off piste!
In total am facut 11 ture pe Valea Dorului si Valea Soarelui.

Am avut parte de o vreme de vis, cu soare, fara vant si temperaturi usor sub pragul inghetului! Desi eram putin indoiti la inceput, putem spune ca primul Weekend Activ la Schi s-a consumat in conditii minunate si speram sa avem parte de un sezon lung, plin de asemenea zile perfecte:) Iata cateva poze:


Foto: Tabere cu Suflet

 

4 thoughts on “Primele viraje!”

Leave a comment