Tabere, Tabere cu Suflet, Vara, Weekend Activ

Weekendurile Active se incheie! Incep Taberele de Vara:)

taberecusuflet2279Cu cele trei iesiri din acest wekend – la Catarat, cu bicicletele in Delta Vacaresti, respectiv cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi programul Weekend Activ intra in Vacanta pana la Toamna! Ne revedem in septembrie, cu noi aventuri si multa voie buna:) Pana atunci se anunta o Vara plina, cu 12 saptamani de Tabere neintrerupte, intr-un format special din cauza masurilor speciale impotriva raspandirii coronavirusului. Prima dintre ele este Tabara de Alpinsim, care isi deschide portile chiar in aceasta saptamana!

Tabara de Alpinsim are loc la Sinaia, in 14-19 iunie. Urmeaza apoi Tabara pe Carari de Munte si Tabara pe 2 Roti, Tabara Micii Calareti, Tabara Cercetasilor, apoi cele doua tabere de la mare – Calutii de Mare si de Scufundari si Speologie. In continuare vom merge ia Transilvania pe 2 Roti – o tabara intineranta printre Cetatile Sasesti, apoi vom reveni pe caluti cu Calareti Veseli. Urmeaza apoi Academiile Tabere cu Suflet – Academia Curajului, Tabara de Inot, Tabara de Tenis, Academia de Pictura si Academia de Fotografie. Ultimele tabere din aceasta vara sunt Marea Galopiada – pentru calaretii avansati, apoi Tabara Pe Caluti, iar vara se va incheia cu Tabara Micii Cercetasi. Programul complet se gaseste aici.

Weekendurile Active se vor relua pe 13 septembrie, cu o noua plimbare cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi. Vom merge apoi intr-un Weekend de Aventura pe Valea lui Stan, urmat de o noua iesire cu bicicletele si caiacele, de data aceasta pe lacul Vidraru. In fine, in ultimul weekend din luna septembrie vom face o vizita in Parcul Natural Vacaresti, apoi vom merge la catarat la Sinaia. Detaliile despre toate aceste iesiri vor fi publicate in scurt timp.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s