Coronavirus, Educatie, Garantie 100%, Tabara de Acasa, Tabere cu Suflet, Totul va fi Bine!, WeCare

Masuri WeCare

WeCareLMBIn perioada starii de urgenta au fost lansate doua proiecte WeCare: Tabara de Acasa si #TotulVaFiBine! In spiritul WeCare, ne propunem sa continuam sa ajutam si pe perioada starii de alerta pe cei aflati in nevoie!Pandemia cauzata de virusul COVID-19 reprezinta in continuare o incercare grea pentru multi dintre noi. Chiar daca partea cea mai grea se pare ca a trecut, criza economica incepe sa isi spuna cuvantul, multe persoane fiind grav afectate prin diminuarea, sau chiar anularea oricarei forme de venit. Sa ne gandim doar la cei care lucreaza in industria turismului si a organizarii de evenimente!
Este si cazul sponsorului principal al Asociatiei Tabere cu Suflet, firma organizatoare de evenimente TeamXpert, ale carei surse de venit au fost anulate in proportie de 100%, iar perspectiva nu arata deloc bine nici in continuare!
Cu toate acestea, in virtutea Valorilor care ne definesc, am ales sa ne gandim in primul rand la ceilalti si, pentru a veni in intampinarea lor, am luat mai multe masuri.

In primul rand a fost anulata taxa pentru toate programele  din perioada starii de alerta! In mod normal,  pentru fiecare Tabara sau iesire Weekend Activ exista o contributie. Din cauza ca trecem insa printr-un moment mai dificil, in aceasta perioada nu a fost fixata nicio suma, fiecare oferind cat poate.

De asemenea, a fost amanat termenul de Early Booking pentru toate Taberele de Vara. In mod normal, termenul de Early Booking este de doua luni. Pentru a veni insa in ajutorul parintilor si copiilor, a fost prelungit acest termen pana la sfarsitul lunii mai. Astfel, pentru plata avansului pana duminica, 31 mai, se aplica o reducere de 10% din pretul integral al taberei pentru toate taberele, inclusiv la cele din iunie si iulie la care termenul expirase deja. Mai multe detalii

O alta forma de ajutor consta in returnarea avansurilor pentru toate programele anulate din cauza coronavirusului. Este vorba de nu mai putin de 24 de activitati, mai exact 6 Tabere si 18 activitati Weekend Activ. La unele dintre acestea Asociatia nu si-a recuperat inca sumele platite furnizorilor, cu toate acestea insa, avansurile parintilor au fost returnate integral, in bani sau sub forma de eVouchere, prin programul WeCare Garantie 100%. Mai multe detalii

Avem increderea ca vom trece cu bine peste aceasta perioada si, cu speranta unei lumi mai bune, ne dorim ca aceste masuri sa ofere sprijin si inspiratie! Doamne ajuta!

7 thoughts on “Masuri WeCare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s